Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





ハムビール中の打者 Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные レシピ-独占料理: 前菜レシピ:肉

Ветчина в пивном кляреハムビール中の打者

1 стакан нарезанной кубиками ветчины, рубленая зелень петрушки, жир для жаренья. フライパンに1カップさいの目に切ったハム、パセリのみじん切り、油。

1 стакан нарезанной кубиками ветчины 1カップ、さいの目に切ったハム
рубленая зелень петрушкиパセリのみじん切り
жир для жареньяフライパンに油

Для кляра : 打者の場合
0,5 стакана муки 0.5カップ小麦粉
1 яйцо卵1個
0,5 стакана пиваビールの0,5眼鏡
1 ст.大さじ1 ложка сливочного масла大さじ1、バター
соль

Приготовить кляр из муки, желтка, пива и размягченного масла.小麦粉の衣を準備、卵黄、ビール、および軟化バター。 Отдельно взбить белок и ввести в кляр.これとは別に、蛋白質のむち打者に入れています。 Хорошо вымешайть, подсолить по вкусу. vymeshayt、味にpodsolit良好です。 Ветчину нарезать кубиками 0,5 см, смешать с измельченной зеленью петрушки и высыпать в тесто.キューブにハムカット0.5センチメートル、パセリのみじん切りと混ぜると打者に注ぐ。 Размешать так, чтобы тесто обволокло кусочки ветчины, и чайной ложкой опускать их в кипящий жир.これにより、パン生地、ハムのスライス覆われ攪拌小さじ脂肪沸点にドロップします。 Вынимать по мере готовности и выкладывать на бумагу, чтобы стек жир.準備ができたらと普及紙の上の脂肪をスタックに取り出してください。 Подавать в горячем виде.ホットサーブ。

В кляре таким же образом можно обжарить отварную телятину, рыбу или твердый сыр (типа швейцарского или пармезана).打者と同じ方法で子牛の肉、魚、またはハードチーズスイスやパルメザンチーズ(など)を煮沸することができますフライパンで。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты закусок: мясные 項レシピスナック:肉 Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact