Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: супы レシピ-独占料理: 最初の料理のレシピ:スープ

Мясной бульон быстрого приготовленияスープ、ファストフード

500 г мяса, 1 морковь, 1 корень петрушки, 1 корень сельдерея, 1 головка лука, 1,5-2 л воды 肉、1、ニンジン1パセリのルート、1セロリ1タマネギは、水の1,5-2リットル500グラム

500 г мяса 500肉のg
1 морковь 1にんじん
1 корень петрушки 1パセリのルート
1 корень сельдерея 1セロリ
1 головка лука 1タマネギ
1,5-2 л воды水の1,5-2リットル

Мясо промыть, мякоть отделить от костей, пропустить через мясорубку, кости разрубить.肉、骨から、肉挽き器を通過する肉を別々のために、骨のカットクリーンアップされます。 Все положить в кастрюлю, залить холодной водой и в таком виде оставить на 20-30 минут, затем, не меняя воды, поставить варить.鍋に全て入れ、冷たい水とカバー20〜30分間などを残し、などとし、水を変更せずに、沸騰させる置く。 Добавить в начале варки очищенные и нарезанные коренья, часть которых предварительно поджарить без масла на сковороде.料理むき、スライスした根の初めに、追加いくつかのフライパンに油なしで中古炒める。 Через 20 минут после начала варки положить соль. 20分以内に塩を調理の開始後に。 Бульон варить при слабом кипении 30-40 минут, потом процедить и использовать как обычный мясной бульон.スープ低で30〜40分煮沸し、沸騰させる系統と普通のスープとして使用します。

Добавил: Грозова Евгения 追加日:Hrozaŭユージン


<< Предыдущий рецепт ""前のレシピ Раздел Рецепты первых блюд: супы 項レシピ前菜:スープ Следующий рецепт >> 次のレシピ""


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact