Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Etli Taze sebze salatası Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: et

Салат из свежих овощей с мясом Etli Taze sebze salatası

Помидоры свежие - 4 шт., огурцы - 2 шт., лук репчатый - 2 гол., отварной рис - 200 г, сметана - 100 г. Domates - 4 adet., Salatalık - 2 adet., Soğan - 2 gol. Pirinç Haşlama - 200 gr ekşi krema - 100 g.

помидоры свежие - 4 шт. domates - 4 adet.
огурцы - 2 шт. salatalık - 2 adet.
лук репчатый - 2 шт. soğan - 2 adet.
отварной рис - 200 г Haşlanmış pirinç - 200 gr
сметана - 100 г ekşi krema - 100 gr
отварное мясо - 200 г haşlanmış et - 200 gr
соль, перец и зелень по вкусу tuz, biber ve otlar lezzeti

Нарезать тонкими кружками репчатый лук, помидоры, огурцы, нашинковать крупной соломкой отварное мясо. Soğan, domates, salatalık, ince çember içine büyük bir saman pirzolası Kes haşlanmış et. Добавить по вкусу соль, черный перец (молотый), сметану, хорошо перемешать. Lezzeti, karabiber (toprak), ekşi krema, tuz ekleyin karıştırın. Затем уложить горкой в салатницу и украсить ломтиками помидоров, огурцов и мяса. Sonra salata kase ve dilimlenmiş domates, salatalık ve et ile süsleyin bir höyük koymak. Сверху салат посыпать нарезанной зеленью. Salata üst kısmında kıyılmış yeşillikleri serpilir.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: мясные Bölüm salata tarifleri: et Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact