Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Mayonezli salata Et Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: et

Мясной салат с майонезом Mayonezli salata Et

Продукты: Ürünler:

250 г мяса (отварного, жареного или тушеного), 250 г майонеза, 2 картофелины, 1 головка репчатого лука, 2 соленых огурчика, 5 листиков зеленого салата, 1 яйцо, 1 стручок маринованного красного сладкого перца, молотый черный перец и соль по вкусу. Et 250 gram (kızartılmış veya haşlanmış), 250 gr mayonez, 2 patates, 1 soğan, 2 salatalık turşusu, marul, 1 yumurta, 1 vanilya 5 yaprak tatlı kırmızı biber, karabiber ve tuz lezzeti marine edilir.

Мясо нарезать тонкими маленькими ломтиками. Et ince dilimler genç kesti. Картофель, предварительно отваренный и очищенный от кожицы, лук, соленые огурчики и половину салатных листьев мелко нарезать, смешать с майонезом и мясом и тщательно перемешать. Patates, önceden haşlanmış ve soğan, turşu ve yarım küçük parçalara salata, mayonez ve et ve karışımı iyice karıştırmak oyulmuş yaprakları soyulmuş. Салат заправить молотым черным перцем и солью. Salata karabiber ve tuz doldurun. Украсить стручком красного перца, остальными листьями зеленого салата и сваренным вкрутую и натертым на терке яйцом. Garnitür kırmızı biber çıkıntıları ile, kalan marul yaprakları ve haşlanmış ve rendelenmiş yumurta.

Добавил: Деметрий Added: Demetrius


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: мясные Bölüm salata tarifleri: et Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Salata tarifleri|maynezli salat|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact