Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: ana yemek tarifleri: etler

Шницель по-арабски Şnitzel Arapça

400 г фарша, 2 луковицы, 2 головки чеснока, зелень, полстакана готового риса, 1 яйцо, 1 ст. 400 gr kıyma 2 soğan, sarımsak, taze otlar ve 2 başkanları, pirinç, 1 yumurta, 1 yk yarım fincan bitirdi. ложка томатной пасты. çorba kaşığı salça.

400 г фарша 400 g kıyılmış
2 луковицы 2 soğan
2 головки чеснока 2 baş sarımsak
зелень yeşillik
полстакана готового риса pirinç yarım fincan hazır
1 яйцо 1 yumurta
1 ст. 1 yk. ложка томатной пасты çorba kaşığı salça
1 ст. 1 yk. ложка лимонного сока limon suyu

Лук мелко порезать и слегка обжарить. Soğan ince ve hafif kızartmak kesti. Чеснок и зелень мелко нарезать. Sarımsak ve taze otlar ince doğramak. Рис отварить. Şekil kaynatın. В чашке смешать фарш, рис, лук, чеснок, зелень, 1 сырое яйцо, томатную пасту. Kase mix kıyma, pirinç, soğan, sarımsak, taze otlar, 1 yumurta, salça. Все перемешать, посолить, поперчить, добавить 1 ст. Mix her şey, tuz ve biber, 1 yemek kaşığı ekleyin. ложку лимонного сока. kaşığı limon suyu. (Соль добавлять лучше так: в 50 г воды размешать соль и добавить в фарш). (Tuz daha iyi bir şekilde ekledi: 50 su g, tuz ekleyin ve kıyma heyecana). Из фарша сформировать удлиненные котлетки, обвалять в муке и обжарить с обеих сторон. Her iki tarafta uzun köfte, un ve kızartılabilir rulo formu doldurma için düşük.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Bölüm ana yemek tarifleri: etler Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact