Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Et regally Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: ana yemek tarifleri: etler

Мясо по-царски Et regally

1,2 кг мяса, 250 г жира, 100 г лука, 1 банка майонеза, 300 г сыра. 1,2 kg et, 250 gr yağ, 100 gr soğan, mayonez, 1 kavanoz 300 gr peynir.

1,2 кг мяса Et 1,2 kg
250 г жира 250 gr yag
100 г лука 100 gr soğan
1 банка майонеза Mayonez 1 kavanoz
300 г сыра 300 gr peynir

Мясо(говядину или свинину) порезать длинной соломкой, обжарить на кулинарном жире (это очень важно!), выложить на противень. Et (sığır eti veya domuz eti), yağlı (çok önemlidir yemeklerinde kızartma uzun şeritler kes!), Fırın tepsisine üzerinde Sat. Затем на мясо выложить слой сырого картофеля, нарезанного кружочками. Sonra eti çiğ patates, kesme çevrelerin bir katman sunmaktır. Затем мелко нарезанный лук, поперчить, посолить, посыпать сушеной зеленью. Sonra ince soğan, biber, tuz, doğranmış kuru otlar ile serpin. Все это залить майонезом и сверху посыпать тертым на крупной терке сыром. Tüm bu döktü mayonez ve büyük rende üzerine rendelenmiş peynir sosu ekleyin. Все это поставить в духовку и довести до готовности. Bütün bu fırın ve hazır olana kadar pişirin yerleştirilir.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты вторых блюд: мясные Bölüm ana yemek tarifleri: etler Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact