Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Tarifleri - Özel Lezzet: tatlı tarifleri: bisküvi

"Брызги шампанского" "Champagne Bubbles"

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. 6 porsiyon: 700 gr tatlı en sevdiğiniz baharat veya baharat bir buket eklenmesi ile, toz şeker, fıstık (veya herhangi bir bitkisel) yağ yağda kızartma için hamur haşlanmış için.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 gr tatlı en sevdiğiniz baharat veya baharat bir buket eklenerek hamur haşlanmış
сахарная пудра pudra şekeri
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре derin yağ kızartma için fıstık (ya da herhangi bir sebze) petrol

Разогреть масло для фритюра. Derin kızartma için ısı yağ. Как только масло зашипит, убавить огонь. Bir kez yağ tıslama, yangın çıkarın. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. Yavaş yavaş, hamur ve yağ içine açılan bir çorba kaşığı alın. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. Hazır kızarma bisküvi Kevgir kaldırın. Обсушить на промокательной бумаге. Emici havluya Drain. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. Pudra şekeri ve sıcak hizmet serpin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты десертов: печенье Bölüm tarifleri tatlılar: çerezleri Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Toz baharat|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact