Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: et

Салат из вареной колбасы с зеленой фасолью Salata yeşil fasulye ile sosis haşlama

На 8 порций: 500 г вареной колбасы, 600 г стручковой фасоли, 150 г помидоров, 5 ст. 8 porsiyon: fasulye 500 g pişmiş sosis, 600 gr bezelye, 150 gr domates, 5 St. ложек растительного масла. çorba kaşığı bitkisel yağ.

На 8 порций: 8 porsiyon için:
500 г вареной колбасы 500 g pişmiş sosis
600 г стручковой фасоли 600 gr fasulye pods
150 г помидоров 150 gr domates
5 ст. 5 çorba kaşığı. ложек растительного масла çorba kaşığı bitkisel yağ
2 ст. 2 yk. ложки 3% уксуса çorba kaşığı sirke 3%
1 головка репчатого лука 1 soğan
Зеленый салат, соль, перец, петрушка Yeşil salata, tuz, biber, maydanoz

Фасоль промыть, очистить от жилок, отварить в подсоленной воде и нарезать ромбиками. Durulama fasulye, içinde su kaynatın ve kesme Diamonds tuzlu damarları kaldırın. Колбасу нарезать небольшими кубиками и смешать с подготовленной фасолью. Sosis küçük küpler ve karışımı hazırlanmış taze fasulye oyulmuş. Уксус смешать с растительным маслом, солью, перцем, нашинкованным репчатым луком и петрушкой. Sirke bitkisel yağ, tuz, biber, soğan ve kıyılmış maydanoz ile karıştırılır. Залить салат подготовленным соусом и поставить в прохладное место на 15-30 мин. Kapak hazır salata sosu ile 15-30 dakika serin bir yerlere koymayın. Салат украсить кружочками помидоров и измельченными листьями зеленого салата. Salata süslemeleri domates ve marul yaprakları doğranmış çevreler.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: мясные Bölüm salata tarifleri: et Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact