Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Tarifleri - Exclusive mutfak: salata tarifleri: et

Салат из ветчины с картофелем Salata jambon ve patates ile

На 8 порций: 300 г ветчины, 300 г картофеля, 150 г майонеза, 100 г маринованных огурцов, 100 г яблок, 100 г зеленого салата. 8 porsiyon: 300 gr jambon için, 300 gr patates, 150 gr mayonez, 100 gr salatalık turşusu, 100 gr elma, yeşil salata 100 gr.

300 г ветчины 300 g jambon
300 г картофеля 300 gr patates
150 г майонеза 150 gr mayonez
100 г маринованных огурцов 100 g salatalık turşusu
100 г яблок 100 gr elma
100 г зеленого салата 100 marul g
75 г корня сельдерея 75 gr kereviz kökü
75 г репчатого лука 75 gr soğan
По 1 ч. ложке зелени и горчицы 1 çay kaşığı hardal yeşil ve By
Уксус, соль по вкусу Sirke, tuz tatmaya

Картофель отварить, очистить и нарезать маленькими кубиками. Boil patates, soyma ve kesme küçük küpler halinde. Яблоки очистить от сердцевины, нарезать ломтиками. Elma özünden, dilimlemek temizlenir. Зеленый салат измельчить. Yeşil salata grind. Ветчину (или колбасу), корень сельдерея и маринованные огурцы мелко нарезать. Jambon (veya sosis), kök kereviz ve salatalık turşusu küçük parçalar halinde kesilmiş. Все продукты смешать, добавить горчицу, зелень, уксус, соль и заправить майонезом. Tüm ürünler, hardal, otlar, sirke, tuz ve sezon mayonezli eklemek karıştırılır. Посыпать сверху колечками лука, кусочками яблок и украсить зеленью. Soğan halkaları, dilimlenmiş elma ve yeşilliklerle ile süsleyin serpin.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты салатов: мясные Bölüm salata tarifleri: et Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact