Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Tarifleri - Exclusive mutfak: ana yemek tarifleri: tavuk

Курица в сметане Tavuk krem

1 курица, 200 г сметаны, соль и перец по вкусу, 1/2 лимона, 50 г сливочного масла. 1 tavuk, 200 gr ekşi krema, tuz ve tat, 1 biber / 2 limon, 50 g tereyağı.

1 курица 1 tavuk
200 г сметаны 200 gr ekşi krema
соль и перец по вкусу Tuz ve karabiber
1/2 лимона 1 / 2 limon
50 г сливочного масла 50 g tereyağı

Курицу разрезать на порционные куски. Tavuk kısımları oyulmuş. Уложить в глубокую сковороду или сотейник 2-4 куска курицы, залить 100 г сметаны, посолить, поперчить. Derin kızartma tavası veya tavuk 2,4 adet, 100 g ekşi krema, tuz ve biber dökmek tencereye yerleştirin. Сверху уложить 3-4 кружочка лимона и опять мясо курицы (2-3 куска). Top 3,4 limon halkalar ve tekrar tavuk (2-3 adet) yatıyordu. Залить 100 г сметаны и положить 2 кусочка лимона. Kapak limon ekşi krema 100 g koyun ve 2 dilim ile. Добавить сливочное масло и тушить примерно 40 минут на медленном огне. Eklemek tereyağı ve kaynamaya düşük sıcaklık yaklaşık 40 dakika.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Önceki Tarif Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Bölüm ana yemek tarifleri: Tavukçuluk Следующий рецепт >> Sonraki tarif>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact