Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Салат из телятины и говядины سلطة لحوم الأبقار والعجول

Телятина отварная - 200 г, говядина - 200 г, сельдь - 1 шт., огурцы свежие - 2-3 шт., картофель отварной - 3-4 шт. لحم العجل المطبوخ -- 200 غرام ، ولحم البقر -- 200 غرام ، الرنجة -- 1 الكمبيوتر. ، الخيار -- 2-3 الكمبيوتر. ، البطاطا المسلوقة -- 3-4 الكمبيوتر.

телятина отварная - 200 г بتلو مسلوق -- 200 غرام
говядина - 200 г لحوم البقر -- 200 غ
сельдь - 1 шт. الرنجة -- 1 الكمبيوتر.
огурцы свежие - 2-3 шт. الخيار -- 2-3 الكمبيوتر.
картофель отварной - 3-4 шт. البطاطا المسلوقة -- 3-4 حبة.
морковь - 1 шт. الجزر -- 1 الكمبيوتر.
яблоки - 1 шт. التفاح -- 1 الكمبيوتر.
майонез - 200 г المايونيز -- 200 غ
грибы маринованные - 5-6 шт. منقع الفطر -- 5-6 الكمبيوتر.
лимон, сахар, перец, зелень الليمون والسكر والفلفل والأعشاب

Продукты мелко нарезать, прибавить по вкусу приправы и половину нормы майонеза, все смешать, уложить в салатницу, полить сверху майонезом, украсить зеленью, ломтиками лимона, кружочками моркови. الطعام إلى قطع صغيرة ، إضافة إلى طعم التوابل والنصف من المايونيز القياسية ، خلط جميع ، ووضع في وعاء ، رش قمة مع المايونيز ، مقبلات مع الأعشاب ، وشرائح الليمون والدوائر الجزرة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact