Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات حلوى : البسكويت

"Брызги шампанского" "فقاقيع الشمبانيا"

На 6 порций : 700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей, сахарная пудра, арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре. لمدة 6 الوجبات : 700 جرام حلوى المغلي العجين مع إضافة التوابل المفضلة لديك ، أو باقة من التوابل ، ومسحوق السكر ، والفول السوداني (أو أي الخضر) وزيت للقلي في زيت.

700 г сладкого заварного теста с добавлением вашей любимой пряности или букета пряностей 700 ز الحلو العجين المغلي مع إضافة التوابل المفضلة لديك ، أو باقة من التوابل
сахарная пудра مسحوق السكر
арахисовое (или любое растительное) масло для жарки во фритюре الفول السوداني (أو أي الخضر) وزيت للقلي العميق في الدهون

Разогреть масло для фритюра. الحرارة النفط مقابل القلي العميق. Как только масло зашипит, убавить огонь. مرة واحدة النفط الهسهسة ، طرح في النار. Понемногу брать тесто столовой ложкой и бросать в масло. القليل من القليل ، تأخذ ملعقة كبيرة من العجين ، وانخفاض في النفط. Готовое зарумянившееся печенье вынимать шумовкой. البسكويت احمرار جاهز إزالة مقشدة. Обсушить на промокательной бумаге. استنزاف على منشفة ماصة. Обсыпать сахарной пудрой и подавать горячим. مع رش مسحوق السكر وخدمة الساخنة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты десертов: печенье قسم وصفات الحلويات : كعك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact