Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





الحفيش سمك ، سمك السلمون وسمك الحفش في أمريكا Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات أطباق رئيسية ، هي : الأسماك

Стерлядь, лососина или осетрина по-американски الحفيش سمك ، سمك السلمون وسمك الحفش في أمريكا

Как стерлядь, так и лососина, отвариваются и подаются цельными, неразрезанными. وسمك الحفش وسمك السلمون ، ومغلي وخدم في قطعة واحدة ، غير المصقول.

Для чего очищенную рыбу отварить в рыбной кастрюле, специально предназначенной для этой цели, снабженной вынимающейся решеткой с ручками. لماذا تنظيف غلي السمك في وعاء من الأسماك ، والمصممة خصيصا لهذا الغرض ، مزودة مصبغة إزالتها من مقابض. На эту решетку уложить подготовленную рыбу, налить в кастрюлю холодной воды, чуть посолить, добавить коренья и варить на легком огне. في هذه الشبكة تكمن أعد الأسماك ، وتصب في قدر من الماء البارد ، وقليلا من الملح ، إضافة إلى الجذور وتطبخ على نار خفيفة. Когда рыба будет готова, выложить рыбу на длинное рыбное блюдо и украсить каперцами, кореньями, отварным картофелем, отварными раками, оливками, маслинами, белыми грибами или отварными шампиньонами, зеленью петрушки и обливают американским соусом . عندما الاسماك هو على استعداد ، وإرساء الأسماك على طبق من ذهب طويلة من الأسماك وتزيين مع طفر والجذور والبطاطا المسلوقة ، المغلي المتراجع والزيتون والفطريات porcini أو مطبوخة والفطر ، والبقدونس ، وسكب على صلصة الأمريكية. Подавать горячей. خدمة الساخنة.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные وصفات قسم الأطباق الرئيسية : الأسماك Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact