Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: щи وصفات -- الطبخ الحصري : وصفات للاطباق أولا : حساء

Щи летние Schi الصيف

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 غرام من اللحم -- 500 غ من السبانخ ، 200 غرام من حميض ، 1 الكمبيوتر. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. جذور ، 1 بصل ، 1 ملعقة كبيرة. ложку муки и 2 ст. ملعقة من الطحين و 2 ملعقة كبيرة. ложки масла. ملعقة طعام زبدة.

На 500 г мяса — 500 г шпината, 200 г щавеля, по 1 шт. 500 غرام من اللحم -- 500 غ من السبانخ ، 200 غرام من حميض ، 1 الكمبيوتر. кореньев, 1 головку лука, 1 ст. جذور ، 1 بصل ، 1 ملعقة كبيرة. ложку муки и 2 ст. ملعقة من الطحين و 2 ملعقة كبيرة. ложки масла. ملعقة طعام زبدة.

Сварить мясной бульон . طهي مرق. Шпинат или крапиву перебрать, хорошо промыть, сварить в кипящей воде до мягкости, откинуть и протереть сквозь сито. السبانخ أو القراص للترتيب ، ثم يغسل جيدا والطهي في الماء المغلي حتى تصبح طرية ، ونبذ وفرك من خلال غربال. Щавель перебрать и промыть, крупные листики разрезать. حميض تتجاوز ويغسل ، وتقطع الأوراق الكبيرة.
Коренья и лук нарезать мелкими кубиками и слегка поджарить на масле, посыпав в конце жаренья мукой. جذر والبصل إلى مكعبات صغيرة واقلها بلطف في الزبد ، ورشها في نهاية الدقيق والخبز. За¬тем положить в кастрюлю протертый шпинат, обжаренные коренья, перемешать, развести горячим мясным бульо¬ном, добавить лавровый лист, перец и варить 15—20 минут. ¬ بالنسبة للوضع في وعاء السبانخ المتوترة ، والجذور المحمصة ، المزيج ، وتمييع الساخنة اللحوم بولو ¬ حركيا ، إضافة خليج أوراق ، والفلفل ، وتطهى لمدة 15-20 دقيقة. За 5—10 минут до окончания варки положить в кастрюлю листики щавеля и соль. في 5-10 دقائق قبل نهاية الطهي لوضع في وعاء من يترك حميض والملح. К зеленым щам рекомендуется по¬давать сметану и сваренное вкрутую яйцо. وأوصت لسكام الأخضر ¬ إعطاء كريم والمسلوق البيض.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты первых блюд: щи وصفات قسم الدورات الأولى : حساء Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact