Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Omletny سلطة Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные وصفات -- الطهي على سبيل الحصر : وصفات سلطة : اللحوم

Омлетный салат Omletny سلطة

5 яиц, 300 г вареного мяса или колбасы, 2 луковицы, 0,5 ст. 5 بيضات ، 300 غرام من اللحم المطبوخ أو النقانق (2) ، والبصل ، و0،5 الحادي والعشرين. молока, майонез, соль. اللبن والمايونيز والملح.

5 яиц 5 بيضات
300 г вареного мяса или колбасы 300 غ من اللحم المطبوخ أو النقانق
2 луковицы 2 البصل
0,5 ст. 0،5 الحادي والعشرين. молока الحليب
Майонез المايونيز
Соль, перец, чернослив, зелень, ядра грецких орехов - по вкусу الملح والفلفل ، والخوخ ، والخضر ، حبات الجوز -- لتذوق

Яйца взбить с молоком и поджарить с обеих сторон, остудить и нарезать соломкой. فازت البيض جيدا مع الحليب وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية على كلا الجانبين ، باردة ويقتطع العصي. Нарезать мясо (колбасу). شريحة من اللحم (السجق). Лук очистить, мелко нарезать и обжарить. البصل تنظيفها ، وقطع الى قطع صغيرة وجمهورية يوغوسلافيا الاتحادية. Нарезать чернослив, добавить в салат, посыпать орехами, посолить, поперчить, заправить майонезом. قطع الخوخ ، إضافة إلى السلطة ، مع رش الجوز والملح والفلفل ، وموسم مع المايونيز.

Добавил: Грозова Евгения وأضاف : Hrozaŭ يوجين


<< Предыдущий рецепт <<السابقة وصفة Раздел Рецепты салатов: мясные الفرع صلاح الدين صفات : اللحوم Следующий рецепт >> وصفة التالي>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact