Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Fried Mushrooms Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: грибы Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: mushrooms

Грибы жаренные Fried Mushrooms

На 1000 г грибов — 350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла), 20 г соли. At 1000 g mushrooms - 350 g butter (or lard, vegetable fat, vegetable oil), 20 g of salt.

1 кг грибов 1 kg of mushrooms
350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла) 350 g butter (or lard, vegetable fat, vegetable oil)
20 г соли 20 g salt

Подготовленные свежие грибы нарезать брусочками. Prepared fresh mushrooms cut into bars. В посуде для варки разогреть масло, положить в него грибы, соль, накрыть крышкой и варить при слабом кипении 45-50 мин. In the pot for boiling heat oil, put it in the mushrooms, salt, cover and cook at low boil 45-50 min. Потом грибы жарить в той же посуде без крышки до тех пор, пока не испарится вся влага (грибной сок) и масло станет прозрачным. Then fry mushrooms in the same pan without a lid until until all the moisture evaporates (mushroom juice) and oil will become transparent. Горячие грибы переложить в разогретые банки, сверху залить растопленным маслом с таким расчетом, чтобы оно покрывало грибы слоем не менее 1 см. Банки закрыть и стерилизовать, в кипящей подсоленной воде: 0,5-литровые – 25-30 мин, литровые – 35-40 мин. Hot mushrooms shift in heated jars, pour melted butter on top in such a way that it is covered with a layer of mushrooms, not less than 1 cm Banks closed and sterilized in boiling salted water: 0.5-liter - 25-30 min, liter - 35 -- 40 min. Хранить банки обязательно в темном месте. Keep cans necessarily in a dark place.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: грибы Section Recipes blanks: mushrooms Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact