News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Грибы жаренные Fried MushroomsНа 1000 г грибов — 350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла), 20 г соли. At 1000 g mushrooms - 350 g butter (or lard, vegetable fat, vegetable oil), 20 g of salt.1 кг грибов 1 kg of mushrooms 350 г сливочного масла (или свиного сала, растительного жира, растительного масла) 350 g butter (or lard, vegetable fat, vegetable oil) 20 г соли 20 g salt Подготовленные свежие грибы нарезать брусочками. Prepared fresh mushrooms cut into bars. В посуде для варки разогреть масло, положить в него грибы, соль, накрыть крышкой и варить при слабом кипении 45-50 мин. In the pot for boiling heat oil, put it in the mushrooms, salt, cover and cook at low boil 45-50 min. Потом грибы жарить в той же посуде без крышки до тех пор, пока не испарится вся влага (грибной сок) и масло станет прозрачным. Then fry mushrooms in the same pan without a lid until until all the moisture evaporates (mushroom juice) and oil will become transparent. Горячие грибы переложить в разогретые банки, сверху залить растопленным маслом с таким расчетом, чтобы оно покрывало грибы слоем не менее 1 см. Банки закрыть и стерилизовать, в кипящей подсоленной воде: 0,5-литровые – 25-30 мин, литровые – 35-40 мин. Hot mushrooms shift in heated jars, pour melted butter on top in such a way that it is covered with a layer of mushrooms, not less than 1 cm Banks closed and sterilized in boiling salted water: 0.5-liter - 25-30 min, liter - 35 -- 40 min. Хранить банки обязательно в темном месте. Keep cans necessarily in a dark place. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |