News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Крыжовенное варенье или варенье из барбариса Gooseberry jam or jam of barberryИз спелого крыжовника вытащить семена. From ripe gooseberry extract the seeds. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Weigh all refined from the seeds of berries.Из спелого крыжовника вытащить семена. From ripe gooseberry extract the seeds. Взвесить все количество очищенных от семян ягод. Weigh all refined from the seeds of berries. Такой же вес сахара разбавить водой, сварить густой сироп , положить туда крыжовник и прокипятить несколько минут. The same weight of sugar diluted with water, cook a thick syrup, put there gooseberries and boil for several minutes. Теперь можно перекладывать варенье в посуду для хранения. Now you can shift the jam in a bowl for storage. Так же варится и варенье из барбариса. Just boil and jam from barberry. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |