Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Melon jam Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: jam sweet

Дынное варенье Melon jam

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Choosing a ripe fruit, remove it from the core with seeds and cut the crust. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни... In wine vinegar for two days to put flesh melons ...

Выбрав спелый плод, вынуть из него сердцевину с семечками и срезать корку. Choosing a ripe fruit, remove it from the core with seeds and cut the crust. В винный уксус на двое суток положить мякоть дыни, нарезанную кубиками. In wine vinegar for two days to put flesh melon, cut into cubes. Вынуть, дать соку стечь. Remove, allow the juice drain. Сварить сахарный сироп (1:1), опустить в него кубики дыни. Cook the sugar syrup (1:1), delete it melon cubes. Когда дыня будет готова, станет прозрачной, но не разварится, выбрать ее шумовкой и поло¬жить в банку. When the melon is ready to become transparent, but not seethe, select it skimmer and polo ¬ live in the bank. Сироп доваривать до густоты, чтобы с ложки стекал, вытягиваясь в нитку. Syrup cook a little longer to density, with a spoon to drain off, standing in the thread. Можно прибавить сахару. You can add sugar. Потом готовый сироп вылить в посуду с дыней. Then ready to pour the syrup into a bowl with the melon.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section Recipes blanks: jam sweet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact