Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Apricot jam Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: варенье, сладкое Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: jam sweet

Абрикосовое варенье Apricot jam

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Washing your apricots, remove them from the skin, remove the bones. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Weigh many as possible of fruit, and cook the same amount of sugar.

Помыв абрикосы, снять с них кожицу, вынуть косточки. Washing your apricots, remove them from the skin, remove the bones. Взвесить, сколько получилось плодов, и приготовить столько же сахару. Weigh many as possible of fruit, and cook the same amount of sugar. Сварить пенистый сироп, в нем вскипятить один раз абрикосы. Cook the foamy syrup, boil it once apricots. Когда они пустят сок, варенье снять с огня и два часа дать ему отстояться. When they let the juice, jam remove from heat and two hours to give him settle. Вновь варить, пока не исчезнет пенка. Again, cook until the foam disappears. Снова дать сутки варенью отстояться. Again, give night jam settle. Потом переложить плоды в эмалированную кастрюльку и залить сиропом, поставить в теплую печь, пока не остынут. Then shift the fruit in an enamel saucepan and cover with syrup, place in warm oven until they cool down.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: варенье, сладкое Section Recipes blanks: jam sweet Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Варенье из абрикос калибринованых|варенье из абрикосов эксклюзив|варенье эксклюзив|єксклюзив из абрикос|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact