News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Консервы из сморчковых грибов Canned mushrooms SmorchkovaОчищенные и промытые сморчки или строчки бланшировать с течение 8-10 минут в кипящем 2%-ном растворе поваренной соли. Cleaned and washed morels, or line with blanch for 8-10 minutes in boiling 2% solution of sodium chloride.Очищенные и промытые сморчки или строчки бланшировать с течение 8-10 минут в кипящем 2%-ном растворе поваренной соли, с добавлением 0,5%-ной лимонной кислоты. Cleaned and washed morels, or line with blanch for 8-10 minutes in boiling 2% solution of sodium chloride, with the addition of 0,5%-tion of citric acid. Затем грибы освободить от бланшировочной жид¬кости, промыть в чистой воде, уложить в стеклянные банки и залить 1-2%-ным раствором поваренной соли. Then the mushrooms release liquid from blanshirovochnoy ¬ dice, rinse in clean water, put in jars and pour 1-2% solution of salt. Банки закрыть крышками и стерилизовать в скороварке: 0,5-литровые – 30 мин, литровые – 40 мин. Banks to close lids and sterilized in a pressure cooker: 0.5-liter - 30 min, liter - 40 min. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Грибы morels|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |