News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Щи свежие Schi freshБаранина - 600 г, капуста свежая - 500 г, картофель - 2 шт., лук - 1 шт., морковь - 1 шт. Mutton - 600 g fresh cabbage - 500 g potatoes - 2 pcs., Onion - 1 pc., Carrots - 1 pc.баранина - 600 г Mutton - 600 g капуста свежая - 500 г fresh cabbage - 500 g картофель - 2 шт. Potatoes - 2 pcs. лук - 1 шт. onion - 1 pc. морковь - 1 шт. carrots - 1 pc. масло - 1 ст. Oil - 1 tbsp. ложки spoon сметана - 2 ст. sour cream - 2 tbsp. ложки spoon петрушка, укроп, вода, соль parsley, dill, water, salt Мясо залить холодной водой и поставить варить. Meat pour cold water and put to boil. По мере появления пены снимать ее. As foaming remove it. Когда мясо будет почти готово, в бульон опустить нашинкованную капусту, нарезанный кубиками картофель, морковь, лук и варить до полной готовности овощей. When meat is almost ready, the broth deleted shredded cabbage, diced potatoes, carrots, onions and cook until ready vegetables. При подаче посыпать суп мелко нарезанной зеленью, положить сметану. When serving, sprinkle with finely chopped greens soup, put sour cream. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |