News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат из дыни и козьего сыра с ветчиной Salad of melon and goat cheese with ham100 г козьего сыра, ломтик дыни или арбуза... 100 g goat cheese, a slice of melon or watermelon ...Несколько тонких ломтиков ветчины Few thin slices of ham Вилок салата Vilok salad 8 веточек базилика и мяты 8 sprigs of basil and mint 100 г козьего сыра 100 g goat cheese Ломтик дыни или арбуза A slice of melon or watermelon Для соуса : мелко нарубленная долька чеснока For the sauce: finely chopped garlic clove 2 ст. 2 tbsp. ложки рубленных грецких орехов tablespoons chopped walnuts По 2ст. By 2ST. ложки оливкового масла и масла сезам of olive oil and sesame oil 100 г соевого соуса 100 g of soy sauce Обжарить чеснок и орехи на сковородке, добавить масло сезам, потом соевый соус и сок лайма. Fry the garlic and nuts in a frying pan, add sesame oil, then soy sauce and lime juice. Соус перемешать и остудить. Sauce mix and cool. Тонко нашинковать салат, порезать на кубики козий сыр. Finely chop lettuce, cut into cubes goat cheese. Выложить в тарелку сначала дыню, поверх нее ветчину и сыр, потом салат, перемешанный с зеленью. Put in a bowl first melon on top of her ham and cheese, then lettuce, mixed with herbs. Полить соусом. Serve with sauce. Подавать с тостами из белого хлеба. Serve with thin slices of white bread. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |