News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Малороссийский MalorossiyskyСварить наваристый бульон из свежей жирной говядины. Boil broth stewed fresh beef fat. Подойдет и свинина. Come and pork.Сварить наваристый бульон из свежей жирной говядины. Cook stewed broth of fresh beef fat. Подойдет и свинина. Come and pork. Допускается на замену мясо говяжье или копченая свинина. Allowed to replace the meat of beef or smoked pork. Для лучшего вкуса в борщ кладут пару измельченных белых грибов, свежих или сухих, зерна английского перца. For the best taste in the soup is put a couple of chopped porcini mushrooms, fresh or dried, the English grain of pepper. Приготовить наваристый бульон, пустить в него половину кочана капусты, разрезанную на несколько частей, перед этим разбавить навар свекольным настоем, хлебным кислым квасом либо уксусом. Prepare stewed broth, let it half a head of cabbage, cut into several pieces, in front of this diluted broth beet extract, sour bread kvas or vinegar. Выбрать хорошую свеклу, обжарить ее ломтики с маслом до мягкости вместе с полукольцами лука (нарезать одну луковку). Внимание! Свеклу обжаривать не чищеную, а лишь как следует промытую щеткой в глубокой кастрюльке. Choose a good beet and fry it sliced with butter until soft, along with half rings of onion (cut one onion). Warning: do not fry beets are peeled, but only as should be washed with a brush in a deep saucepan. Свеклу не разрезать! Beet is not cut! Лишь потом вынуть из кастрюли, очистить, нарезать и уже тогда еще раз обжарить с маслом, луком и мукой. Only then remove from pans, peel, cut, and even then once again to fry with butter, onions and flour. Потом высыпать эту поджарку в бульон, смыв им сковороду, раза два похлебку вскипятить и подавать к столу, посыпав свежей зеленой мелкокрошенной ботвой укропа, петрушки. Then pour this baked in a broth, they wash the pan, about twice the broth boil and serve, sprinkled with fresh green tops melkokroshennoy dill, parsley. Минут за десять до этого можно опустить в борщ и слегка в нем проварить свежие сосиски. About ten minutes before it can be dropped in the soup and boil it gently in fresh sausages. В порции борща добавляют густую сметану. In portions of borscht add thick cream. Чтобы окраска борща была ярче, нужно мелко растертую свеклу, прямо «сырьем», смешать с двумя-четырьмя ложечками столового уксуса, дать ей настояться несколько минут и тогда полученный сок сцедить в борщ перед последним кипячением. To paint a brighter borscht, you need to finely pounded sugar beets, just the raw material, mixed with two to four table-spoons of vinegar, give it a brew for several minutes and then the resulting juice Express breast in the soup before the final boiling. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |