Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Malorossiysky Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: борщи Recipes - culinary Exclusive: Recipes of the first dishes: borscht

Малороссийский Malorossiysky

Сварить наваристый бульон из свежей жирной говядины. Boil broth stewed fresh beef fat. Подойдет и свинина. Come and pork.

Сварить наваристый бульон из свежей жирной говядины. Cook stewed broth of fresh beef fat. Подойдет и свинина. Come and pork. Допускается на замену мясо говяжье или копченая свинина. Allowed to replace the meat of beef or smoked pork.
Для лучшего вкуса в борщ кладут пару измельченных белых грибов, свежих или сухих, зерна английского перца. For the best taste in the soup is put a couple of chopped porcini mushrooms, fresh or dried, the English grain of pepper. Приготовить наваристый бульон, пустить в него половину кочана капусты, разрезанную на несколько частей, перед этим разбавить навар свекольным настоем, хлебным кислым квасом либо уксусом. Prepare stewed broth, let it half a head of cabbage, cut into several pieces, in front of this diluted broth beet extract, sour bread kvas or vinegar.

Выбрать хорошую свеклу, обжарить ее ломтики с маслом до мягкости вместе с полукольцами лука (нарезать одну луковку). Внимание! Свеклу обжаривать не чищеную, а лишь как следует промытую щеткой в глубокой кастрюльке. Choose a good beet and fry it sliced with butter until soft, along with half rings of onion (cut one onion). Warning: do not fry beets are peeled, but only as should be washed with a brush in a deep saucepan. Свеклу не разрезать! Beet is not cut! Лишь потом вынуть из кастрюли, очистить, нарезать и уже тогда еще раз обжарить с маслом, луком и мукой. Only then remove from pans, peel, cut, and even then once again to fry with butter, onions and flour. Потом высыпать эту поджарку в бульон, смыв им сковороду, раза два похлебку вскипятить и подавать к столу, посыпав свежей зеленой мелкокрошенной ботвой укропа, петрушки. Then pour this baked in a broth, they wash the pan, about twice the broth boil and serve, sprinkled with fresh green tops melkokroshennoy dill, parsley. Минут за десять до этого можно опустить в борщ и слегка в нем проварить свежие сосиски. About ten minutes before it can be dropped in the soup and boil it gently in fresh sausages. В порции борща добавляют густую сметану. In portions of borscht add thick cream.
Чтобы окраска борща была ярче, нужно мелко растертую свеклу, прямо «сырьем», смешать с двумя-четырьмя ложечками столового уксуса, дать ей настояться несколько минут и тогда полученный сок сцедить в борщ перед последним кипячением. To paint a brighter borscht, you need to finely pounded sugar beets, just the raw material, mixed with two to four table-spoons of vinegar, give it a brew for several minutes and then the resulting juice Express breast in the soup before the final boiling.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: борщи Section Recipes First dishes: borscht Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact