News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Омлет Omelet15 г масла, 4 яйца, 90 мл молока, соль и перец по вкусу. 15 g butter, 4 eggs, 90 ml of milk, salt and pepper to taste.15 г масла 15 g butter 4 яйца 4 eggs 90 мл молока 90 ml milk соль и перец по вкусу Salt and pepper to taste Взбейте вместе яйца и молоко. Beat together eggs and milk. Приправьте. Season with. Поместите масло блюдо для омлета. Place the butter dish for the omelet. Готовьте на высокой мощности в течение 1 минуты, пока не начнет таять. Cook on high power for 1 minute until it starts to melt. Покройте блюдо расплавленным маслом. Cover the dish with melted butter. Вылейте микстуру омлета в блюдо. Pour the medicine in the omelet dish. Готовьте на высокой мощности в течение 2 минут. Cook on high power for 2 minutes. Взбейте микстуру и готовьте опять на высокой мощности в течение 1 минуты. Whip the medicine again and cook on high power for 1 minute. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |