Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты первых блюд: солянки Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Appetizer: Salsola

Скоромная солянка Skoromnaya halophyte

В это блюдо идет смесь всяких видов мяса, оставшегося от обеда – жареного, вареного или свежего. In this dish is a mixture of all kinds of meat left over from dinner - fried, boiled or fresh.

Мясо (говядина, куры, индейка, гусь, утка) мелко нарезать, варить до кипения в бульоне с луком и мукой, обжаренными в 200 г растительного масла, с перцем и лавровым листом. Meat (beef, chicken, turkey, goose, duck), cut into small pieces, boil to a boil in a broth with onions and flour, fried in 200 g of vegetable oil, with pepper and bay leaf. После этого долить огуречный рассол или разбавленный уксус. Then pour cucumber brine or diluted vinegar. В солянку, снятую с огня, влить три взболтанных яичных желтка, непрерывно помешивая, чтобы не свернулись. In the soup, remove from heat, pour in three stirred egg yolks, stirring constantly to avoid shriveled up. В тарелку, перед тем как налить солянку, положить мелкую соломку из соленых огурцов, сметану, зелень. At the plate before pouring soup, put a small straw of pickled cucumbers, sour cream, green.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты первых блюд: солянки Section Recipes Appetizer: Salsola Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact