News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Почтальон Печкин" Salad "Postman Pechkin"200-300 г печенки, 2-3 большие луковицы, 4 яйца, соль, соевый соус, майонез, растительное масло. 200-300 g liver, 2-3 large onions, 4 eggs, salt, soy sauce, mayonnaise, vegetable oil.200-300 г печенки 200-300 g liver 2-3 большие луковицы 2-3 large onions 4 яйца 4 eggs соль salt соевый соус soy майонез mayonnaise растительное масло oil Печенку порезать тонкими длинными брусочками и обжарить. Liver slice thin, long, small bars and fry. Лук порезать тонкими полукольцами и обжарить в растительном масле без запаха, добавив в середине жарки соевый соус или сухой чеснок. Onions cut thin half rings and fry in vegetable oil without the smell, adding in the middle of cooking soy sauce or dried garlic. Все это выложить в салатник вместе с маслом, в котором жарилось. All this lay in the salad bowl along with butter, which zharilos. Яйца, по одному, взбить и выпечь на сковородке (с двух сторон). Eggs, one by one, beat and bake on a griddle (both sides). Потом яичные лепешки тоже порезать соломкой. Then egg cakes also cut straws. Все соединить, если требуется, посолить (учтите, что соевый соус очень соленый), добавить майонез и перемешать. All the link, if required, add salt (remember that soy sauce is very salty), add mayonnaise and mix well. Можно также использовать и вареную печенку. You can also use boiled liver. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |