Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты салатов: мясные Recipes - culinary Exclusive: salad recipes: meat

Салат "Почтальон Печкин" Salad "Postman Pechkin"

200-300 г печенки, 2-3 большие луковицы, 4 яйца, соль, соевый соус, майонез, растительное масло. 200-300 g liver, 2-3 large onions, 4 eggs, salt, soy sauce, mayonnaise, vegetable oil.

200-300 г печенки 200-300 g liver
2-3 большие луковицы 2-3 large onions
4 яйца 4 eggs
соль salt
соевый соус soy
майонез mayonnaise
растительное масло oil

Печенку порезать тонкими длинными брусочками и обжарить. Liver slice thin, long, small bars and fry. Лук порезать тонкими полукольцами и обжарить в растительном масле без запаха, добавив в середине жарки соевый соус или сухой чеснок. Onions cut thin half rings and fry in vegetable oil without the smell, adding in the middle of cooking soy sauce or dried garlic. Все это выложить в салатник вместе с маслом, в котором жарилось. All this lay in the salad bowl along with butter, which zharilos. Яйца, по одному, взбить и выпечь на сковородке (с двух сторон). Eggs, one by one, beat and bake on a griddle (both sides). Потом яичные лепешки тоже порезать соломкой. Then egg cakes also cut straws. Все соединить, если требуется, посолить (учтите, что соевый соус очень соленый), добавить майонез и перемешать. All the link, if required, add salt (remember that soy sauce is very salty), add mayonnaise and mix well.

Можно также использовать и вареную печенку. You can also use boiled liver.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты салатов: мясные Section salads recipes: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact