News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат «Клязьма» Salad Klyaz'ma "1 крупная черная редька, 2 средние луковицы, 2 морковки, 3 вареных яйца, 400 г отварного мяса. 1 large black radish, 2 medium onions, 2 carrots, 3 boiled eggs, 400 grams of boiled meat.1 крупная черная редька 1 large black radish 2 средние луковицы 2 medium onions 2 морковки 2 carrots 3 вареных яйца 3 boiled eggs 400 г отварного мяса 400 g of boiled meat 200 г майонеза 200 g mayonnaise соль по вкусу salt to taste Лук и морковь потушить на растительном масле (раздельно), мясо порезать кусочками, редьку потереть на крупной терке, яйца измельчить. Onion and carrot to put out on vegetable oil (separately), cut the meat slices, radish rub on a coarse grater, egg chop. В натертую редьку положить мясо и яйца, перемешать, добавить пережарку и заправить майонезом. In grated radishes, put meat and eggs, stir, add perezharku and season with mayonnaise. Сверху посыпать зеленью. Sprinkled with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |