News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Русский салат Russian saladКартофель - 5 шт., морковь - 3 шт., сельдерей - 1/4 корня, горошек консервированный - 0,3 стак., маслины - 10 шт. Potatoes - 5 pcs., Carrots - 3 pc., Celery - 1 / 4 of the root, canned peas - 0,3 cup., Olives - 10 pcs.картофель - 5 шт. Potatoes - 5 pcs. морковь - 3 шт. Carrots - 3 pc. сельдерей - 1/4 корня celery - 1 / 4 root горошек консервированный - 0,3 стак. canned peas - 0,3 cup. маслины - 10 шт. olives - 10 pcs. ветчина - 100 г ham - 100 g огурцы маринованные - 4 шт pickled cucumbers - 4 pcs яйца - 2 шт. Eggs - 2 pcs. майонез - 250 г mayonnaise - 250 g лимонный сок, соль по вкусу lemon juice, salt to taste Картофель, сельдерей, морковь и яйца отварить по отдельности и очистить. Potatoes, celery, carrots and boil the eggs separately and clean. С огурцов сцедить маринад. Express breast with cucumber pickle. Все продукты нарезать мелкими кубиками, добавить отцеженный горошек, заправить солью и лимонным соком по вкусу и перемешать с майонезом. All products are cut into small cubes, add ottsezhenny peas, season with salt and lemon juice to taste and mix with mayonnaise. Салат оформить на отдельных тарелках. Draw on individual salad plates. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |