News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат по-казахски Salad KazakhНа 4 порции : говядина или баранина - 260 г, яйцо - 2 шт., молоко - 2 ст. For 4 servings: beef or lamb - 260 g, egg - 2 pcs., Milk - 2 tbsp. лож., масло сливочное - 200 г, картофель - 1 шт. lies., butter - 200 grams, potatoes - 1 pc.говядина или баранина - 260 г beef or lamb - 260 g яйцо - 2 шт. Egg - 2 pcs. молоко - 2 ст. Milk - 2 tbsp. лож. boxes. масло сливочное - 200 г butter - 200 g картофель - 1 шт. Potatoes - 1 pc. огурцы маринованные - 2 шт. pickled cucumbers - 2 pcs. морковь - 1 шт. carrots - 1 pc. горошек зеленый - 32 г green peas - 32 g яблоки свежие - 1 шт. fresh apples - 1 pc. майонез - 90 г mayonnaise - 90 grams сметана - 2,5 ст. cream - 2,5 st. лож. boxes. зелень, перец черный, соль - по вкусу herbs, black pepper, salt - to taste Отварное мясо, морковь, огурцы, вареный картофель, яблоки с удаленной семенной коробочкой нарезают тонкими ломтиками, солят, перчат, перемешивают, заправляют сметаной, майонезом и укладывают горкой. Boiled meat, carrots, cucumbers, boiled potatoes, apples from the remote boll is cut into thin slices, salt, pepper, mix, fill with sour cream, mayonnaise and put a slide. Салат оформляют зеленым горошком, ломтиками мяса, яблоками, зеленью петрушки и омлетом, приготовленным тонким блином и нарезанным соломкой. Salad draw up green peas, slices of meat, apples, parsley and omelet, prepared with a thin pancake and cut into julienne. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |