Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recipes - Culinary Exclusive: Recipes dietary and vegetable dishes

Грибной острый салат Mushroom spicy salad

400 г шампиньонов, 50 г растительного масла, 1 красный сладкий перец, 2 зубчика чеснока, 1 морковь, 1 луковица. 400 g mushrooms, 50 grams of vegetable oil, 1 red bell pepper, 2 cloves of garlic, 1 carrot, 1 onion.

400 г шампиньонов 400 g mushrooms
50 г растительного масла 50 g of vegetable oil
1 красный сладкий перец 1 red bell pepper
2 зубчика чеснока 2 cloves garlic
1 морковь 1 carrot
1 луковица 1 onion
1 ст. 1 tbsp. ложка сахара teaspoon sugar
0,5 ч. ложки уксуса 0.5 teaspoons of vinegar
черный молотый перец pepper
соль salt

Шампиньоны нарезать ломтиками и отварить в подсоленной воде до мягкости, откинуть на дуршлаг и промыть холодной кипяченой водой. Slice mushrooms and boil in salted water until tender, drain and discard the rinse with cold boiled water.
Морковь и лук измельчить, поджарить на растительном масле, остудить. Carrot and chop the onion, fry in vegetable oil, cool.
Болгарский перец очистить от семян, мелко порезать, смешать с грибами и жареной морковью. Bulgarian pepper cleaned of seeds, finely chopped, mixed with mushrooms and roasted carrots. Заправить салат солью, чесноком, перцем, уксусом, сахаром и дать настояться. Season with salt, salad, garlic, pepper, vinegar, sugar and let it brew.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recipes dietary and vegetable dishes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Салат машрум|салат машрум рецепт|рецепт салата машрум|рецепт машрум салата|мк торта кітті|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact