Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: печенье Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes: biscuits

Берлинское печенье Berlin biscuits

0,4 кг готового слоеного теста, 100 г марципановой (или ореховой, миндальной) массы, белок от одного яйца, 2 ст. 0,4 kg of the finished puff pastry, 100 grams of marzipan (or walnut, almond) mass, protein from a single egg, 2 tablespoons. л. l. абрикосового повидла. apricot jam.

0,4 кг готового слоеного теста 0,4 kg of the finished puff pastry
100 г марципановой (или ореховой, миндальной) массы 100 g marzipan (or walnut, almond) mass
белок от одного яйца protein from a single egg
2 ст. 2 tbsp. л. l. абрикосового повидла apricot jam
сахарная пудра powdered sugar

Тесту дать оттаять и раскатать в квадрат размером 45x45 см. Марципановую массу (или истолченные орехи, миндаль, смешанные с сахаром) раскрошить руками и перемешать с яичным белком. Tests give thaw and roll into a square measuring 45x45 cm marzipan mass (or pounded nuts, almonds, mixed with sugar) hands crumble and mix with egg white. Выложить на тесто и разровнять. Put on the dough and smoothed. Тесто аккуратно завернуть с обеих сторон по направлению к центру. The dough is carefully wrapped on both sides toward the center. Получившиеся рулеты, не разнимая, прижать друг к другу и поставить в холодильник. The resulting rolls, not raznimaya, huddling together and put in refrigerator. Через полчаса вынуть, нарезать ломтиками толщиной около сантиметра. Half an hour to remove, cut into slices about an inch thick. Получившиеся крендельки положить на выстланный пергаментом противень и, слегка прижав сверху, сплющить. The resulting pretzels put on parchment lined baking sheet and lightly pressed on top, flatten. Выпекать в предварительно разогретой до 200°, духовке, на втором уровне снизу, в течение 20 мин. Bake in a preheated to 200 °, oven, on the second level below, within 20 minutes. Абрикосовое повидло слегка разогреть и смазать им половину крендельков, остальные посыпать сахарной пудрой. Apricot jam a bit to warm up and lubricate them half the pretzels, sprinkle with remaining powdered sugar.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: печенье Section recipes desserts: cookies Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Berlin pastry|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact