News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Невеста" Salad "Bride"300 г говяжьей печени, 200 г сыра, 200 г грецких орехов, 1 морковь(вареная), по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов. 300 g beef liver, 200 g cheese, 200 g of walnuts, 1 carrot (cooked), for a small jar of canned pineapple and mushroom.300 г говяжьей печени 300 g beef liver 200 г сыра 200 g cheese 200 г грецких орехов 200 g walnuts 1 морковь(вареная) 1 carrot (cooked) по маленькой баночке консервированных ананасов и шампиньонов for a small jar of canned pineapple and mushroom 1 зубчик чеснока 1 clove garlic майонез mayonnaise Печень отварить, порезать соломкой. Liver boil, cut straws. Так же порезать вареную морковь и сыр. Just cut the boiled carrots and cheese. Добавить шампиньоны (крупные порезать), ананасы и грецкие орехи. Add mushrooms (chopped), pineapple and walnuts. Все смешать с измельченным чесноком и майонезом. All mixed with minced garlic and mayonnaise. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |