News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пасха с крутыми желтками Easter egg yolks with steep1,2 кг творога, 400 г несоленого сливочного масла, 15 яиц, 4 стакана густых сливок. 1,2 kg curd, 400 g unsalted butter, 15 eggs, 4 cups of thick cream.1,2 кг творога 1,2 kg curd 400 г несоленого сливочного масла 400 g unsalted butter 15 яиц 15 eggs 4 стакана густых сливок 4 cups thick cream Свежий, из-под пресса, творог протереть сквозь сито, положить сливочное масло, 15 желтков от сваренных вкрутую яиц, протертых сквозь сито, смешать вместе и очень долго тереть до сплошной массы. Fresh, from the press, cheese rubbed through a sieve, put the butter, 15 egg yolks from hard boiled eggs, mashed through a sieve, mix together and a very long time to rub up the solid mass. Потом влить густые сливки и опять хорошенько растереть. Then pour the thick cream and a good back rub. Когда все будет достаточно растерто, выложить в форму, поставить под пресс, пока не стечет вся сыворотка. When everything is sufficiently triturated, to lay out a form, put under the press until stechet whole serum. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |