News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Пряник ванильный Gingerbread Vanilla3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 cups flour, 5 g vanilla sugar, 1 / 2 teaspoons of baking soda, 1 / 2 cup water, 1 egg.3 стакана муки 3 cups flour 5 г ванильного сахара 5 g vanilla sugar 1/2 ч. ложки соды 1 / 2 teaspoons of baking soda 1/2 стакана воды 1 / 2 cup water 1 яйцо 1 egg Муку перемешать с содой и просеять. Mix flour with soda and sift. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Sugar water bring to a boil and Uvarov - with sample syrup to drip from a spoon stream, like a thick thread. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Cool it to room temperature, add vanilla sugar, egg and flour with soda and stir 3-4 minutes. до получения однородного теста. to obtain a homogeneous dough. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Laminated from the little balls, put on oiled baking sheet and bake 5-7 minutes at 180-200 ° C. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |