Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Gingerbread Vanilla Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты к Пасхе Recipes - culinary Exclusive: Recipes for Easter

Пряник ванильный Gingerbread Vanilla

3 стакана муки, 5 г ванильного сахара, 1/2 ч. ложки соды, 1/2 стакана воды, 1 яйцо. 3 cups flour, 5 g vanilla sugar, 1 / 2 teaspoons of baking soda, 1 / 2 cup water, 1 egg.

3 стакана муки 3 cups flour
5 г ванильного сахара 5 g vanilla sugar
1/2 ч. ложки соды 1 / 2 teaspoons of baking soda
1/2 стакана воды 1 / 2 cup water
1 яйцо 1 egg

Муку перемешать с содой и просеять. Mix flour with soda and sift. Сахар с водой довести до кипения и уварить - при пробе сироп должен стекать с ложки струйкой, как толстая нитка. Sugar water bring to a boil and Uvarov - with sample syrup to drip from a spoon stream, like a thick thread. Охладить его до комнатной температуры, добавить ванильный сахар, яйцо и муку с содой и перемешивать 3-4 мин. Cool it to room temperature, add vanilla sugar, egg and flour with soda and stir 3-4 minutes. до получения однородного теста. to obtain a homogeneous dough. Сформовать из него маленькие шарики, положить на смазанный маслом противень и выпекать 5-7 мин при температуре 180-200°С. Laminated from the little balls, put on oiled baking sheet and bake 5-7 minutes at 180-200 ° C.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты к Пасхе Section Recipes for Easter Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact