News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Жареные огурцы под сметаной Fried pickles at cream300 г огурцов, 1 ст. 300 g cucumber, 1 tbsp. л. l. сливочного масла, 6 ст. butter, 6 tablespoons. л. l. сметаны, 1 яйцо, 1 ч. л. sour cream, 1 egg, 1 tsp. муки, соль, свежая зелень. flour, salt and fresh greens.300 г огурцов 300 g cucumbers 1 ст. 1 tbsp. л. l. сливочного масла butter 6 ст. 6 tablespoons. л. l. сметаны cream 1 яйцо 1 egg 1 ч. л. 1 tsp. муки flour соль salt свежая зелень fresh greens Огурцы очистить и разрезать в длину пополам. Cucumber peel and cut in half in length. Запанировать в муке и обжарить до золотой корочки. Zapanirovat in flour and fry until golden. Положить огурцы в сковороду и залить сметаной (смешанной с яйцом), посолить. Put the cucumbers in a frying pan and pour sour cream (mixed with egg), salt. Запекать огурцы, посыпать зеленью. Bake cucumber, sprinkle with herbs. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Fried pickles||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |