Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Pea soup vegetable Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты диетических и постных блюд Recipes - Culinary Exclusive: Recipes dietary and vegetable dishes

Суп гороховый овощной Pea soup vegetable

Горох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Peas - 400 Pasternak, parsley, roots - 1 pc. Морковь – 3-4 шт. Carrots - 3-4 pc. Лук репчатый – 1-2 головки. Onion - 1-2 heads.

Горох – 400 г Peas - 400 g
Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, parsley, roots - 1 pc
Морковь – 3-4 шт Carrots - 3-4 pieces
Лук репчатый – 1-2 головки Onion - 1-2 heads
Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Butter and Sunflower - 25 g
Чабер зелень – 2-3 веточки Savory herbs - 2-3 sprigs
Соль по вкусу Salt to taste

Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Washed peas Soak for 1 hour in cold water, then pour the water. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Prepared vegetables, finely chop and fry gently in a mixture of oil until golden brown. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Passaged vegetables combine with peas, pour boiling water and cook for 20-30 minutes until cooked, add salt to taste. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Powdered herbs savory add portions when serving.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem together.

<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты диетических и постных блюд Section Recipes dietary and vegetable dishes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact