News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Суп гороховый овощной Pea soup vegetableГорох – 400 г. Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт. Peas - 400 Pasternak, parsley, roots - 1 pc. Морковь – 3-4 шт. Carrots - 3-4 pc. Лук репчатый – 1-2 головки. Onion - 1-2 heads.Горох – 400 г Peas - 400 g Пастернак, петрушка, коренья – по 1 шт Pasternak, parsley, roots - 1 pc Морковь – 3-4 шт Carrots - 3-4 pieces Лук репчатый – 1-2 головки Onion - 1-2 heads Масло сливочное и подсолнечное – по 25 г Butter and Sunflower - 25 g Чабер зелень – 2-3 веточки Savory herbs - 2-3 sprigs Соль по вкусу Salt to taste Промытый горох замочить на 1 час в холодной воде, затем воду слить. Washed peas Soak for 1 hour in cold water, then pour the water. Подготовленные овощи мелко нашинковать и пассировать на смеси масел до золотистого цвета. Prepared vegetables, finely chop and fry gently in a mixture of oil until golden brown. Пассированные овощи соединить с горохом, залить кипятком и варить 20-30 минут до готовности, посолить по вкусу. Passaged vegetables combine with peas, pour boiling water and cook for 20-30 minutes until cooked, add salt to taste. Измельченную зелень чабера добавлять в порции при подаче на стол. Powdered herbs savory add portions when serving. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene Источник: pani.kiev.ua: Диеты. Source: pani.kiev.ua: Diets. Худеем вместе. Khudeem together.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |