Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Prunes with Roquefort Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese

Чернослив с рокфором Prunes with Roquefort

24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 pieces of large prunes, 150 grams of Roquefort cheese (or any sharp blue cheese with mold), 100 grams of walnut kernels.

24 штуки крупного чернослива 24 pieces of large prunes
150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 g Roquefort cheese (or any sharp blue cheese with mold)
100 г ядер грецких орехов 100 g walnut kernels
1 ст. 1 tbsp. ложка густой сметаны spoonful of thick cream
2 ст. 2 tbsp. ложки хорошего портвейна tablespoons good port wine



Удалить косточки из чернослива. Remove pits from prunes. Если чернослив суховат, размочите его заранее. If prunes dry, soak it in advance. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. Serve this appetizer with a dry muscat wine. Измельчить сыр и орехи. Grind the cheese and nuts. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. In a deep bowl, mix the Roquefort cheese, sour cream, port wine and half nuts. Поставить на холод не менее чем на час. Send to chill for at least an hour. Нафаршировать чернослив этой смесью. Stuff the prunes with the mixture. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. Garnish with remaining nuts, chop on a wooden stick. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. Serve on a platter, lined with green salad.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: овощные, грибные, сырные Section Recipes appetizers: vegetable, mushroom, cheese Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact