News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Чернослив с рокфором Prunes with Roquefort24 штуки крупного чернослива, 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью), 100 г ядер грецких орехов. 24 pieces of large prunes, 150 grams of Roquefort cheese (or any sharp blue cheese with mold), 100 grams of walnut kernels.24 штуки крупного чернослива 24 pieces of large prunes 150 г сыра рокфор (или любого острого синего сыра с плесенью) 150 g Roquefort cheese (or any sharp blue cheese with mold) 100 г ядер грецких орехов 100 g walnut kernels 1 ст. 1 tbsp. ложка густой сметаны spoonful of thick cream 2 ст. 2 tbsp. ложки хорошего портвейна tablespoons good port wine Удалить косточки из чернослива. Remove pits from prunes. Если чернослив суховат, размочите его заранее. If prunes dry, soak it in advance. Подавайте эту закуску с сухим мускатным вином. Serve this appetizer with a dry muscat wine. Измельчить сыр и орехи. Grind the cheese and nuts. В глубокой миске смешать рокфор, сметану, портвейн и половину орехов. In a deep bowl, mix the Roquefort cheese, sour cream, port wine and half nuts. Поставить на холод не менее чем на час. Send to chill for at least an hour. Нафаршировать чернослив этой смесью. Stuff the prunes with the mixture. Украсить оставшимися орехами, наколоть на деревянные палочки. Garnish with remaining nuts, chop on a wooden stick. Подавайте на блюде, выстланном зеленым салатом. Serve on a platter, lined with green salad. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |