Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish

Рыба, тушенная с горчицей Fish, stewed with mustard

Продукты: Products:

600 г рыбы, 1 столовая ложка горчица, 2 луковицы, 3 столовых ложки растительного масла, 1 столовая ложка муки, 1/2 л воды, лимонный сок, соль по вкусу 600 g fish, 1 tablespoon mustard, 2 onions, 3 tablespoons vegetable oil, 1 tablespoon flour, 1 / 2 liters of water, lemon juice, salt to taste

Куски рыбы посолить и обмазать с обеих сторон горчицей. The pieces of fish with salt and coat both sides with mustard. В глубокой сковороде раскалить масло и обжарить на нем рыбу до полуготовности. In a deep frying pan heat the oil and fry the fish in it until half ready. Рыбу выложить на тарелку, а на сковороде слегка обжарить репчатый лук, затем обсыпать его мукой и подрумянить. The fish lay on the plate, and the pan lightly fry the onion, then sprinkle it with flour and brown. В сковороду влить горячую воду, довести ее до кипения, добавить лимонный сок, соль, уложить куски рыбы и тушить под крышкой на очень слабом огне. In a pan pour the hot water, bring it to a boil, add lemon juice, salt, lay the fish pieces and simmer with the lid on very low heat. Готовую рыбу разложить по тарелкам и облить соусом, в котором она тушилась. Prepare fish spread out on plates and pour sauce in which it tushilas. Подкислить соус можно также уксусом или лимонной кислотой Sauce can also be acidified with vinegar or citric acid

Добавил: Деметрий Added: Demetrius


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recipes main dishes: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact