News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Рыба, тушенная с горчицей Fish, stewed with mustardПродукты: Products:600 г рыбы, 1 столовая ложка горчица, 2 луковицы, 3 столовых ложки растительного масла, 1 столовая ложка муки, 1/2 л воды, лимонный сок, соль по вкусу 600 g fish, 1 tablespoon mustard, 2 onions, 3 tablespoons vegetable oil, 1 tablespoon flour, 1 / 2 liters of water, lemon juice, salt to taste Куски рыбы посолить и обмазать с обеих сторон горчицей. The pieces of fish with salt and coat both sides with mustard. В глубокой сковороде раскалить масло и обжарить на нем рыбу до полуготовности. In a deep frying pan heat the oil and fry the fish in it until half ready. Рыбу выложить на тарелку, а на сковороде слегка обжарить репчатый лук, затем обсыпать его мукой и подрумянить. The fish lay on the plate, and the pan lightly fry the onion, then sprinkle it with flour and brown. В сковороду влить горячую воду, довести ее до кипения, добавить лимонный сок, соль, уложить куски рыбы и тушить под крышкой на очень слабом огне. In a pan pour the hot water, bring it to a boil, add lemon juice, salt, lay the fish pieces and simmer with the lid on very low heat. Готовую рыбу разложить по тарелкам и облить соусом, в котором она тушилась. Prepare fish spread out on plates and pour sauce in which it tushilas. Подкислить соус можно также уксусом или лимонной кислотой Sauce can also be acidified with vinegar or citric acid Добавил: Деметрий Added: Demetrius
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |