News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Чай по-казахски Tea in the KazakhНа 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. For 4 servings: black tea Lapsany - 6 g, milk or cream - half a glass.чай черный байховый - 6 г black tea Lapsany - 6 g молоко или сливки - полстакана milk or cream - half a cup Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Before brew porcelain teapot to warm by flushing with boiling water, then put it in his tea, pour boiling water (about 1 / 3 of the teapot) and leave for 5-7 minutes to draw. Затем добавить кипяток. Then add the boiling water. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Before serving in a bowl pour the boiled milk or cream, then the tea leaves and boiling water. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Separately lodge refined sugar, sweets (Nadab), dried fruits, products from biscuit dough - baursaks, brushwood, tortillas. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Read the story piala comes back around. kazakh tea||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |