Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tea in the Kazakh Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты напитков: безалкогольные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes Drinks: soft

Чай по-казахски Tea in the Kazakh

На 4 порции: чай черный байховый - 6 г, молоко или сливки - полстакана. For 4 servings: black tea Lapsany - 6 g, milk or cream - half a glass.

чай черный байховый - 6 г black tea Lapsany - 6 g
молоко или сливки - полстакана milk or cream - half a cup

Перед заваркой фарфоровый чайник согреть, ополаскивая кипятком, затем положить в него чай, залить крутым кипятком (примерно на 1/3 объема чайника) и оставить на 5-7 минут для настаивания. Before brew porcelain teapot to warm by flushing with boiling water, then put it in his tea, pour boiling water (about 1 / 3 of the teapot) and leave for 5-7 minutes to draw. Затем добавить кипяток. Then add the boiling water. Перед подачей на стол в пиалу налить кипяченое молоко или сливки, затем заварку и кипяток. Before serving in a bowl pour the boiled milk or cream, then the tea leaves and boiling water. Отдельно подавать сахар-рафинад, восточные сладости (нават), сухие фрукты, изделия из сдобного теста - баурсаки, хворост, лепешки. Separately lodge refined sugar, sweets (Nadab), dried fruits, products from biscuit dough - baursaks, brushwood, tortillas.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты напитков: безалкогольные Section Recipes Drinks: soft Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Read the story piala comes back around. kazakh tea||Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact