Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Tomatoes on Provencal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit

Помидоры по-провансальски Tomatoes on Provencal

6 крепких помидоров, 80 г сливочного масла или маргарина, 4 зубчика чеснока, 1 пучок петрушки, 2-3 ст. 6 sturdy tomato, 80 g butter or margarine, 4 cloves of garlic, 1 bunch of parsley, 2-3 tbsp. ложки панировочных сухарей, соль, перец. tablespoons breadcrumbs, salt and pepper.

6 крепких помидоров 6 sturdy tomato
80 г сливочного масла или маргарина 80 g butter or margarine
4 зубчика чеснока 4 cloves of garlic
1 пучок петрушки 1 bunch of parsley
2-3 ст. 2-3 tbsp. ложки панировочных сухарей tablespoons breadcrumbs
соль salt
перец pepper

Разрезать помидоры на 2 части, посолить и положить на тарелку так, чтобы из них вытекла лишняя жидкость. Cut the tomatoes into 2 parts, salt and put on a plate so that they emerged from the excess liquid. Выложить помидоры на горячую сковороду с растопленным маслом (срезом вниз). Put tomatoes on a hot frying pan with melted butter (cut down). Обжарить их на сильном огне в течение 2-х минут с каждой стороны. Fry them on high heat for 2 minutes on each side. Посолить и поперчить. Salt and pepper.

Мелко нарезать петрушку и чеснок, смешать с панировочными сухарями. Finely chop the parsley and garlic, mix with breadcrumbs. Полученную массу разложить на помидоры с маленькими кусочками масла. The resulting mass of broken down into small slices of tomatoes with oil. Накрыть сковороду крышкой и тушить на среднем огне еще 10 минут. Cover with pan lid and simmer on medium heat for 10 minutes.
Выложить готовые помидоры на блюдо, украсить листьями петрушки и подавать с эскалопом или телячьими ребрышками. Put prepared tomatoes on a platter, garnish with parsley leaves and serve with cutlets or veal ribs.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: овощные, грибные, фруктовые Section recipes main dishes: vegetables, mushroom, fruit Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact