News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Курица по-провансальски Chicken Provencal1 курица (весом около 1,2 кг), 3 помидора, 4 луковицы, 200 г шпика, 200 г оливок без косточек, 4 зубчика чеснока, 4 ст. 1 chicken (weighing about 1.2 kg), 3 tomatoes, 4 onions, 200 g bacon, 200 g of olives pitted, 4 cloves of garlic, 4 tablespoons. ложки оливкового масла, лавровый лист, соль. tablespoons olive oil, bay leaf, salt.1 курица (весом около 1,2 кг) 1 chicken (weighing about 1.2 kg) 3 помидора 3 tomatoes 4 луковицы 4 onions 200 г шпика 200 g bacon 200 г оливок без косточек 200 g olives, pitted 4 зубчика чеснока 4 cloves of garlic 4 ст. 4 Art. ложки оливкового масла olive oil лавровый лист bay leaf соль salt Разрезать курицу на большие куски, обмазать оливковым маслом, посолить и обжарить на сковороде до появления золотистой корочки. Cut the chicken into large pieces, coat with olive oil, salt and fry in a pan until golden brown. Нарезать кубиками лук, шпик, чеснок и помидоры. Dice onions, bacon, garlic and tomatoes. Положить все на сковороду с курицей, а через 5 минут добавить оливки и лавровый лист. Put everything in the pan with chicken, and after 5 minutes, add olives and bay leaves. Тушить на медленном огне в течение часа, перемешивая и понемногу добавляя воду для образования соуса. Stew on low heat for an hour, stirring and gradually adding water to form a sauce. Курицу подавать на блюде, полив ее полученным соусом. Hen serve on a platter, watering it the sauce. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |