Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Chicken Provencal Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Курица по-провансальски Chicken Provencal

1 курица (весом около 1,2 кг), 3 помидора, 4 луковицы, 200 г шпика, 200 г оливок без косточек, 4 зубчика чеснока, 4 ст. 1 chicken (weighing about 1.2 kg), 3 tomatoes, 4 onions, 200 g bacon, 200 g of olives pitted, 4 cloves of garlic, 4 tablespoons. ложки оливкового масла, лавровый лист, соль. tablespoons olive oil, bay leaf, salt.

1 курица (весом около 1,2 кг) 1 chicken (weighing about 1.2 kg)
3 помидора 3 tomatoes
4 луковицы 4 onions
200 г шпика 200 g bacon
200 г оливок без косточек 200 g olives, pitted
4 зубчика чеснока 4 cloves of garlic
4 ст. 4 Art. ложки оливкового масла olive oil
лавровый лист bay leaf
соль salt

Разрезать курицу на большие куски, обмазать оливковым маслом, посолить и обжарить на сковороде до появления золотистой корочки. Cut the chicken into large pieces, coat with olive oil, salt and fry in a pan until golden brown.
Нарезать кубиками лук, шпик, чеснок и помидоры. Dice onions, bacon, garlic and tomatoes. Положить все на сковороду с курицей, а через 5 минут добавить оливки и лавровый лист. Put everything in the pan with chicken, and after 5 minutes, add olives and bay leaves. Тушить на медленном огне в течение часа, перемешивая и понемногу добавляя воду для образования соуса. Stew on low heat for an hour, stirring and gradually adding water to form a sauce. Курицу подавать на блюде, полив ее полученным соусом. Hen serve on a platter, watering it the sauce.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact