Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Cake, fruit and chocolate Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов: торты Recipes - Culinary Exclusive: Recipes of desserts: cakes

Торт фруктово-шоколадный Cake, fruit and chocolate

по 2/3 стакана чернослива, изюма, сушеных вишен без косточек и смородины (можно заменить другими сухофруктами) - всего около 800 г, 250 мл темного рома, 200 г сливочного масла (комнатной температуры). to 2 / 3 cup dried prunes, raisins, dried cherries, pitted and currants (can substitute other dried fruit) - a total of about 800 g, 250 ml of dark rum, 200 g butter (room temperature).

по 2/3 стакана чернослива, изюма, сушеных вишен без косточек и смородины (можно заменить другими сухофруктами) - всего около 800 г to 2 / 3 cup dried prunes, raisins, dried cherries, pitted and currants (can substitute other dried fruit) - a total of about 800 g
250 мл темного рома 250 ml dark rum
200 г сливочного масла (комнатной температуры) 200 g butter (room temperature)
200 г сахарного песка 200 g sugar
4 крупных яйца (взбить) 4 large eggs (beat)
стакан с верхом муки с разрыхлителем glass with the top of the flour with baking powder
3 ст. 3 tbsp. ложки меда, пакетик ванили spoon of honey, vanilla bag
40 г корня имбиря (натереть) 40 g ginger (grate)

для крема : cream:
400 г сахарной пудры 400 g powdered sugar
3 ст. 3 tbsp. ложки сахарного сиропа spoons of sugar syrup
70 г сливочного масла 70 g butter
3 ст. 3 tbsp. ложки рома tablespoons rum
30 г сухой клюквы для украшения 30 g dried cranberries for decoration

Сухофрукты залить ромом, накрыть и оставить минимум на сутки (можно держать сухофрукты в роме до двух недель, пока весь ром не впитается). Dried fruits pour rum, cover and leave at least a day (you can keep dried fruits in rum for up to two weeks until all the rum has been absorbed). Смазать маргарином круглую глубокую форму диаметром около 20 см. Выстелить дно промасленным пергаментом. Lubricate margarine deep round shape with a diameter of about 20 cm Vystelit bottom of oiled parchment. Взять 450 г замоченых сухофруктов и измельчить их в процессоре до густого пюре. Take 450 g of soaked dried fruit and chop them in the processor until a thick puree. Растереть сахар с маслом. Rub the sugar and butter. Вбить яйца понемногу, добавить муки, если смесь начнет свертываться. Drive the eggs gradually, add flour if the mixture begins to curdle. Положить сюда же оставшиеся сухофрукты и влить ромовый сироп. Put here as dried fruits and pour the remaining rum syrup. Положить измельченные сухофрукты, мед, ваниль, корень имбиря и оставшуюся муку. Put the crushed dried fruits, honey, vanilla, ginger and remaining flour. Осторожно перемешайте. Gently mix. Переложить в подготовленную форму и выпекать до готовности. Put in prepared form and bake until done.

Для украшения : Сахарную пудру переложить в миску, влить сироп, положить размягченное масло и ром. For decoration: icing sugar to place in a bowl and pour the syrup, put the softened butter and rum. Взбить миксером до гладкой массы. Beat with a mixer until smooth mass. Широким ножом намазать смесь на торт сверху и по бокам. A broad knife, spread butter mixture on the cake top and sides. Украсить сушеной клюквой. Garnish with dried cranberries.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов: торты Section recipes desserts: cakes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Украшение тортов.айсинг|айсинг украшения тортов|chocolate cake|айсинг рецепт|украшение шоколадом тортов массового производства|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact