Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Lecho with eggplant and peppers Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты заготовок: овощные Recipes - Culinary Exclusive: Recipes blanks: vegetable

Лечо с баклажанами и перцем Lecho with eggplant and peppers

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать. 3 kg of tomatoes to scroll through a meat grinder, 1 kg of carrots grate, 1,5 kg of pepper cut julienne, 0,5 kg onions finely cut.

3 кг помидоров прокрутить через мясорубку, 1 кг моркови натереть на терке, 1,5 кг перца порезать соломкой, 0,5 кг лука мелко порезать, 1 кг баклажанов порезать кубиками. 3 kg of tomatoes to scroll through a meat grinder, 1 kg of carrots grate, 1,5 kg of pepper cut julienne, 0,5 kg onions finely cut, 1 kg eggplant cut into cubes. Помидоры и морковь тушить 20 минут, затем добавить перец и лук. Tomatoes and carrots stew for 20 minutes, then add peppers and onion. Закипят - добавить баклажаны, 1 стакан сахара, 2 ст. Boil - add the eggplant, 1 cup sugar, 2 tbsp. л. l. соли и тушить 15 минут. salt and simmer 15 minutes. Минут за 5 до конца тушения добавить 1 ст. For 5 minutes before the end of fire, add 1 tbsp. ложку уксуса (70%), хорошо перемешать. spoonful of vinegar (70%), mix well. Горячим разложить в банки и стерилизовать: 0,5 л - 10 мин., 1 л - 20 мин. Ardent decomposed into banks and sterilized: 0,5 l - 10 min., 1 l - 20 min. Выходит - 5 литров. Issued - 5 liters.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты заготовок: овощные Section Recipes blanks: vegetable Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact