News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Десерт «Зимняя вишня» Dessert "Winter Cherry"500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 g soft cheese (in tubes), 300-400 g of frozen berries (any), 1 packet of vanilla sugar, sugar - to taste, grated chocolate.500 г творога мягкого (в тубах) 500 g soft cheese (in tubes) 300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 g of frozen berries (any) 1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar сахарный песок - по вкусу sugar - to taste тертый шоколад grated chocolate Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. Divide the cheese into 2 parts: one part of the mix simply with sugar and vanilla, the other - with berries, too, adding, if necessary, sugar and remaining vanilla. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. Spread in layers in dessert transparent kremanki: berries, white cheese, pink cottage cheese. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. Top decorate the remaining berries and grated chocolate. Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. You can also use plain cream cheese, but then it should wipe the milk and dilute to the consistency of thick cream. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. And between the layers of cheese and cherries can put a layer of conventional crushed biscuits. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |