Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Dessert "Winter Cherry" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты десертов Recipes - Culinary Exclusive: dessert recipes

Десерт «Зимняя вишня» Dessert "Winter Cherry"

500 г творога мягкого (в тубах), 300-400 г замороженных ягод (любых), 1 пакетик ванильного сахара, сахарный песок - по вкусу, тертый шоколад. 500 g soft cheese (in tubes), 300-400 g of frozen berries (any), 1 packet of vanilla sugar, sugar - to taste, grated chocolate.

500 г творога мягкого (в тубах) 500 g soft cheese (in tubes)
300-400 г замороженных ягод (любых) 300-400 g of frozen berries (any)
1 пакетик ванильного сахара 1 vanilla sugar
сахарный песок - по вкусу sugar - to taste
тертый шоколад grated chocolate

Разделить творог на 2 части: одну часть смешать просто с сахаром и ванилью, другую - с ягодами, тоже добавив, если надо, сахара и оставшуюся ваниль. Divide the cheese into 2 parts: one part of the mix simply with sugar and vanilla, the other - with berries, too, adding, if necessary, sugar and remaining vanilla. Выкладывать десерт слоями в прозрачные креманки: ягоды, белый творог, розовый творог. Spread in layers in dessert transparent kremanki: berries, white cheese, pink cottage cheese. Сверху украсить оставшимися ягодами и тертым шоколадом. Top decorate the remaining berries and grated chocolate.

Можно использовать и обыкновенный творог, но тогда его надо протереть и разбавить молоком до консистенции густой сметаны. You can also use plain cream cheese, but then it should wipe the milk and dilute to the consistency of thick cream. А еще между слоями творога и вишни можно положить слой обычного измельченного печенья. And between the layers of cheese and cherries can put a layer of conventional crushed biscuits.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты десертов Section dessert recipes Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact