News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Салат "Викинг" Salad "Viking"3 помидора среднего размера, 200-250 г копченой колбасы, 300 г сыра, 2 зубчика чеснока, 300 г майонеза. 3 tomatoes of medium size, 200-250 g smoked sausage, 300 g cheese, 2 cloves of garlic, 300 g of mayonnaise.3 помидора среднего размера 3 tomatoes medium 200-250 г копченой колбасы 200-250 g smoked sausage 300 г сыра 300 g cheese 2 зубчика чеснока 2 cloves garlic 300 г майонеза 300 g mayonnaise Количество продуктов можно регулировать в зависимости от вашего вкуса. Number of products can be adjusted depending on your taste. Колбасу порезать соломкой или кубиками. Sausage cut into cubes or strips. Сыр натереть на мелкой терке. Cheese grate. Помидоры порезать полукольцами. Tomatoes cut semirings. Глубокую чашку смазать майонезом и выложить на дно колбасу, затем слой помидоров. Deep cup mayonnaise to grease and lay on the bottom of the sausage, then a layer of tomatoes. Сверху выдавить 1 дольку чеснока. Above squeezed 1 clove of garlic. Посыпать тертым сыром. Sprinkle with grated cheese. Обильно смазать майонезом и снова выложить слой колбасы, помидоров и выдавить чеснок. Liberally grease the mayonnaise and then lay a layer of sausage, tomatoes and squeeze the garlic. Снова смазать майонезом. Again smear mayonnaise. Посыпать оставшимся сыром. Sprinkle the remaining cheese. Настоять 1-2 часа в холодильнике. Draw for 1-2 hours in refrigerator. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |