Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: из птицы Recipes - culinary Exclusive: main dishes recipes: poultry

Курица в сметане Chicken in cream

1 курица, 200 г сметаны, соль и перец по вкусу, 1/2 лимона, 50 г сливочного масла. 1 chicken, 200 g sour cream, salt and pepper to taste, 1 / 2 lemon, 50 g butter.

1 курица 1 chicken
200 г сметаны 200 g sour cream
соль и перец по вкусу Salt and pepper to taste
1/2 лимона 1 / 2 lemon
50 г сливочного масла 50 g butter

Курицу разрезать на порционные куски. Chicken cut into portions. Уложить в глубокую сковороду или сотейник 2-4 куска курицы, залить 100 г сметаны, посолить, поперчить. Place in a deep frying pan or saucepan 2.4 pieces of chicken, pour 100 g sour cream, salt and pepper. Сверху уложить 3-4 кружочка лимона и опять мясо курицы (2-3 куска). Top lay 3.4 lemon rings and again chicken (2-3 pieces). Залить 100 г сметаны и положить 2 кусочка лимона. Cover with 100 g of sour cream and put 2 slices of lemon. Добавить сливочное масло и тушить примерно 40 минут на медленном огне. Add butter and simmer about 40 minutes on low heat.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: из птицы Section recipes main dishes: Poultry Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024

Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact