Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish

Тушеная рыба «Артемида» Braised fish "Artemis"

500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 g of fish, 2 tablespoons vegetable oil, 4-6 onions, salt, pepper, 2 cloves of garlic, lemon juice, 3-4 tomatoes.

500 г рыбы 500 g fish
2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil
4-6 луковиц 4.6 bulbs
соль, перец salt pepper
2 дольки чеснока 2 cloves garlic
сок лимона lemon juice
3-4 помидора 3.4 Tomato

Разогреть 1 ст. Heat 1 tbsp. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. spoon vegetable oil, lightly fry the chopped onion and garlic, add chopped tomatoes, posoliti pepper. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. The fish are cleaned, cut into pieces, sprinkle with lemon juice and rub with salt. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. Heat the vegetable oil in a frying pan, add 2-3 tbsp. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. spoons of water, put the fish, fried onions and tomatoes before and 30 minutes to extinguish.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recipes main dishes: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Braised fish рецепт|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact