News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Тушеная рыба «Артемида» Braised fish "Artemis"500 г рыбы, 2 ст.ложки растительного масла, 4-6 луковиц, соль, перец, 2 дольки чеснока, сок лимона, 3-4 помидора. 500 g of fish, 2 tablespoons vegetable oil, 4-6 onions, salt, pepper, 2 cloves of garlic, lemon juice, 3-4 tomatoes.500 г рыбы 500 g fish 2 ст. 2 tbsp. ложки растительного масла tablespoons vegetable oil 4-6 луковиц 4.6 bulbs соль, перец salt pepper 2 дольки чеснока 2 cloves garlic сок лимона lemon juice 3-4 помидора 3.4 Tomato Разогреть 1 ст. Heat 1 tbsp. ложку растительного масла, слегка обжарить мелко нарубленный репчатый лук и чеснок, добавить нарезанные помидоры, посолитьи поперчить. spoon vegetable oil, lightly fry the chopped onion and garlic, add chopped tomatoes, posoliti pepper. Рыбу очистить, порезать кусочками, сбрызнуть соком лимона и натереть солью. The fish are cleaned, cut into pieces, sprinkle with lemon juice and rub with salt. Разогреть в сковороде растительное масло, добавить 2-3 ст. Heat the vegetable oil in a frying pan, add 2-3 tbsp. ложки воды, положить рыбу, обжаренные ранее лук и помидоры и потушить 30 минут. spoons of water, put the fish, fried onions and tomatoes before and 30 minutes to extinguish. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Braised fish рецепт|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |