Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Baked Carp Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты вторых блюд: рыбные Recipes - culinary Exclusive: recipes main dishes: fish

Карп запеченый Baked Carp

Карп крупный - 1 шт., рис - 1/4 стакана, морковь - 2 шт., лук репчатый - 3 шт., помидоры - 5 шт., майонез - 50 г, масло подсолнечное - 2 ст. Karp large - 1 pc., Rice - 1 / 4 cup, Carrots - 2 pcs., Onions - 3 pc., Tomatoes - 5 pcs., Mayonnaise - 50 grams, sunflower oil - 2 tbsp. ложки. spoons.

карп крупный - 1 шт. large carp - 1 pc.
рис - 1/4 стакана rice - 1 / 4 cup
морковь - 2 шт. Carrots - 2 pcs.
лук репчатый - 3 шт. onions - 3 pc.
помидоры - 5 шт. Tomatoes - 5 pcs.
майонез - 50 г mayonnaise - 50 grams
масло подсолнечное - 2 ст. sunflower oil - 2 tbsp. ложки spoon

Карпа почистить, промыть, сделать небольшой надрез на брюшке, начиная от головы, вынуть внутренности, промыть еще раз, натереть снаружи и изнутри солью, перцем и положить на 30 минут, чтобы специи впитались. Karp clean, wash, make a small incision in the abdomen, starting from the head, pull out the entrails, wash again, rub inside and out with salt, pepper and put for 30 minutes to spice absorbed. Наполнить брюшко начинкой и зашить. Fill the belly stuffing and sew up. Для начинки отварить рис, добавить пассерованную морковь с поджаренным луком и перемешать. For filling, boil the rice, add passerovannuyu carrots with onions and stir. Смазать рыбу майонезом, положить на противень, обложить по бокам дольками помидоров и поставить в духовку. Lubricate the fish with mayonnaise, put on a tray, to impose on the sides of sliced tomatoes and put in the oven. Запекать 30-40 минут. Bake 30-40 minutes.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты вторых блюд: рыбные Section recipes main dishes: fish Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Carp baked|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact