Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...
News | Articles | Recipes | Dream book | Daily Horoscope | Magazines | Galleries | Books | Needlework | Ask an Expert | Aerobics and Fitness | Diets and weight loss |

English Italian French German Turkish Polish Japanese Hebrew Spanish Chinese Arabic Ukrainian Russian

 Honor!
Fashion
 Beauty & Style
 Perfumes and cosmetics
 Career Center
 Health
 Pregnancy, childbirth, parenting
 Yoga
 Psychology
 Stories of life
 Adult
 My house and interior
Cars for stiletto
 Men's Tips
 Holidays
 Dolls
 In the world of colors
 Cottage, garden, vegetable garden
Holidays. History, tradition, greetings
Wonders of his hands
 Magic, divination, paranormal
In a country of dreams
 Daily Horoscope
  Astrological forecast for the week
  Literary room
  Proverbs and tales
 Column film criticism
 Sections
News (archive)
In the country and the world
Culinary exclusive
Dream book
Needlework
Consultation
Aerobics and fitness
Diets and weight loss
Women's magazines
Galleries
Our polls





 





Meat rolls "Uruguay" Рецепты - кулинарный эксклюзив : Рецепты закусок: мясные Recipes - culinary Exclusive: appetizers RECIPES: Meat

Мясные рулетики «Уругвай» Meat rolls "Uruguay"

500 г мяса (говядина или свинина), 250 г сыра, 3 зубчика чеснока, 5 яиц, 0,5 стакана молока, растительное масло или жир, соль. 500 grams of meat (beef or pork), 250 g of cheese, 3 garlic cloves, 5 eggs, 0.5 cups of milk, vegetable oil or fat, and salt.

500 г мяса (говядина или свинина) 500 grams of meat (beef or pork)
250 г сыра 250 g cheese
3 зубчика чеснока 3 garlic cloves
5 яиц 5 eggs
0,5 стакана молока 0.5 cups milk
растительное масло или жир vegetable oil or fat
соль salt

Порезать мясо на порционные ломтики. Cut the meat into slices a la carte. Слегка отбить, посолить, поперчить. Lightly beat off, salt and pepper. Приготовить начинку. Prepare stuffing. Сыр натереть на мелкой терке, туда же натереть чеснок и добавить сваренные вкрутую и мелко порубленные 3 яйца. Cheese grate, there is grate the garlic and add hard-boiled and finely chopped 3 eggs. Перемешайть и укладывать по 1 ст. Peremeshayt and put in 1 tbsp. ложке начинки на каждый ломтик мяса. spoon stuffing on each slice of meat. Скатать их в рулеты и стянуть ниткой. Roll them into rolls and steal thread. Каждый рулетик обмакнуть в смесь молока и яиц, потом в муку. Each roll dipped in a mixture of milk and eggs, then into flour. Теперь обжарить в масле до полной готовности. Now fry in oil until fully cooked. Морковь порезать кружочками и тушить в масле, добавить соль и перец. Carrots cut circles and stew in oil, add salt and pepper. С готовых рулетиков снять нитки, выложить их на блюдо и украсить кружочками тушеной моркови. With ready-made rolls off the skin, lay them on a platter and decorate with small circles stewed carrots.

Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene


<< Предыдущий рецепт <<Previous Recipe Раздел Рецепты закусок: мясные Section Recipes snacks: meat Следующий рецепт >> Next recipe>>


 


 



Женский журнал pani.kiev.ua: статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские журналы, сайты для женщин...


© 2004-2024
Meat uruguay|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода.
Journal of the modern woman Pani.kiev.ua ,
reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail.
Editor project
For general and administrative questions, please contact