News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Мясные рулетики «Уругвай» Meat rolls "Uruguay"500 г мяса (говядина или свинина), 250 г сыра, 3 зубчика чеснока, 5 яиц, 0,5 стакана молока, растительное масло или жир, соль. 500 grams of meat (beef or pork), 250 g of cheese, 3 garlic cloves, 5 eggs, 0.5 cups of milk, vegetable oil or fat, and salt.500 г мяса (говядина или свинина) 500 grams of meat (beef or pork) 250 г сыра 250 g cheese 3 зубчика чеснока 3 garlic cloves 5 яиц 5 eggs 0,5 стакана молока 0.5 cups milk растительное масло или жир vegetable oil or fat соль salt Порезать мясо на порционные ломтики. Cut the meat into slices a la carte. Слегка отбить, посолить, поперчить. Lightly beat off, salt and pepper. Приготовить начинку. Prepare stuffing. Сыр натереть на мелкой терке, туда же натереть чеснок и добавить сваренные вкрутую и мелко порубленные 3 яйца. Cheese grate, there is grate the garlic and add hard-boiled and finely chopped 3 eggs. Перемешайть и укладывать по 1 ст. Peremeshayt and put in 1 tbsp. ложке начинки на каждый ломтик мяса. spoon stuffing on each slice of meat. Скатать их в рулеты и стянуть ниткой. Roll them into rolls and steal thread. Каждый рулетик обмакнуть в смесь молока и яиц, потом в муку. Each roll dipped in a mixture of milk and eggs, then into flour. Теперь обжарить в масле до полной готовности. Now fry in oil until fully cooked. Морковь порезать кружочками и тушить в масле, добавить соль и перец. Carrots cut circles and stew in oil, add salt and pepper. С готовых рулетиков снять нитки, выложить их на блюдо и украсить кружочками тушеной моркови. With ready-made rolls off the skin, lay them on a platter and decorate with small circles stewed carrots. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Meat uruguay|Женский журнал. Статьи, рецепты, сонник, гороскоп, женские, журналы, женские сайты, красота, женское здоровье, мода. Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |