News |
Articles |
Recipes |
Dream book |
Daily Horoscope |
Magazines |
Galleries |
Books
|
Needlework | |
|
Печеночные котлеты Liver patties0,5 кг свиной печени, 300 г лука, 0,5 стакана риса, 2 ст. 0,5 kg pork liver, 300 g onion, 0.5 cups rice, 2 tbsp. ложки соевого соуса, мускатный орех, соль, перец - по вкусу. tablespoons soy sauce, nutmeg, salt and pepper - to taste.0,5 кг свиной печени 0,5 kg pork liver 300 г лука 300 g onion 0,5 стакана риса 0.5 cups rice 2 ст. 2 tbsp. ложки соевого соуса tablespoons soy sauce мускатный nutmeg соль, перец salt pepper растительное масло для жарки vegetable oil for frying Печень с луком пропустить через мясорубку. Liver with onions pass through a meat grinder. Рис отварить до готовности. Figure boil until cooked. Все смешать, добавить соевый соус, соль, перец, мускатный орех. All mix, add the soy sauce, salt, pepper, nutmeg. Жарить на растительном масле. Fry in vegetable oil. Аккуратно выложить в разогретое масло в форме котлеток ложкой. Carefully lay out in a heated oil in the form of cutlets with a spoon. Жарить 5 минут, перевернуть и еще 5 минут жарить с другой стороны. Fry for 5 minutes, turn over and cook another 5 minutes on the other side. Добавил: Грозова Евгения Added: Hrozaŭ Eugene
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
© 2004-2024 Journal of the modern woman Pani.kiev.ua , reprint of materials allowed only with the immediate link to / at mandatory notification editorial on e-mail. Editor project For general and administrative questions, please contact |